Waarom kiezen voor camera beveiliging?

Camera beveiliging is niet meer weg te denken bij particulieren en bedrijven. 

Waarom zou u kiezen voor camera beveiliging? 

Tegenwoordig heeft men steeds meer behoefte aan een gedegen beveiliging van een woning of bedrijf. Dit komt door de huidige ontwikkelingen in de samenleving. In Nederland worden jaarlijks 65000 inbraken gepleegd! (bron: CBS). De kans op een inbraak is dus groot. Dit heeft een grote impact voor u. Er zijn onbekende(n) in uw woning of bedrijf geweest en uw meest waardevolle spullen zijn weggenomen.

Hoe kunt u de kans minimaliseren dat ze bij u komen? Uiteraard kunt u een beveiligingsbedrijf om advies vragen. Beveiligingsbedrijven geven voornamelijk een advies uit commercieel belang. Hierbij wil het bedrijf zoveel mogelijk producten verkopen. Er wordt daarbij niet meer gekeken naar de wensen van de klant en tegen welke dreiging de maatregelen genomen moeten worden. Tevens ben je als klant vaak gebonden aan abonnementskosten.

Onze mening is dat deze kosten niet altijd nodig zijn. Waarom zou je het uitbesteden aan een meldkamer als je dit in eigen beheer kunt houden?

Indien u kiest voor een melding naar een particuliere alarmcentrale, dan kost het veel tijd tot er daadwerkelijk iemand ter plaatse is. De daders zijn dan al weg, de spullen zijn weggenomen en u heeft nog geen idee wie er in de woning is geweest.

Met de camera’s die wij implementeren is het mogelijk om beweging te detecteren, hierdoor zal de camera gaan opnemen en is het mogelijk om een melding te krijgen op uw smartphone. Op deze manier heeft u meer zicht wat er in- en rondom uw woning gebeurd en kunt u in het geval van een verdachte situatie zelf contact opnemen met de politie. Deze beelden kunnen gebruikt worden in het politie-onderzoek. 

Onze camera’s hebben meerdere malen kwaadwillende(n) vastgelegd bij bijvoorbeeld woninginbraken en vernielingen. Zie het voorbeeld van het artikel op onze facebook pagina wat de meerwaarde kan zijn van camerabeveiliging. 

Door de ervaring van WvR Camera Security weten wij waar wij ons tegen moeten beschermen. Het gaat om maatwerk en niet alleen om producten te verkopen. Indien het met een laagdrempelige methode kan worden opgelost dan heeft dit de voorkeur. Tevens hebben wij geen contracten of afspraken met andere bedrijven. Het gaat ons ‘gewoon’ om de juiste oplossing!

Veel klanten willen graag direct een prijsopgave. Dit is lastig om vooraf te bepalen, omdat dit afhankelijk is van een aantal factoren: Wat is het doel? Wat is de locatie? Wat zijn de werkzaamheden? Indien u een auto koopt dan is de prijs afhankelijk van het merk, type en de opties die u neemt. Dit is bij camerabeveiliging ook het geval.

 
Camera beveiliging Veghel Uden