Over WvR Camera Security

WvR Camera Security opgericht door Wouter van Ralen. Waarom? Lees het verhaal.

Mijn verhaal

WvR Ca,mera Security

Mijn naam is Wouter van Ralen (34) en ik ben de eigenaar van WvR Camera Security.
Alles rondom beveiliging heeft mijn interesse net als de nieuwste snufjes en gadgets. Regelmatig ben ik gevraagd te adviseren omtrent camera’s gezien mijn kennis. Familie, vrienden en collega’s zeggen vaak “ Wij willen ook camera’s”. Direct volgen er vele vragen:

  • Waar kan ik deze het beste plaatsen?
  • Hoeveel moet ik er plaatsen?
  • Wat kost zoiets?
  • Hoe werkt dat dan en als ik op vakantie ben?

Uiteindelijk ben ik vele weekenden bij hen gaan adviseren en camera’s gaan implementeren.

 

Vanaf 2001 ben ik gaan werken in de particuliere beveiliging en vanaf 2005 werk ik met veel plezier in het veiligheidsdomein binnen de overheid. 

Vanwege mijn interesse in beveiliging heb ik ook de opleiding HBO Security Management afgerond. Op basis van bovengenoemde heb ik veel kennis opgedaan en ben ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Mensen willen zich graag veilig voelen maar de kennis over hoe je dit met camera’s kan generen ontbreekt vaak. Een deskundig advies is echt nodig! Met mijn specialisme adviseer ik particulieren en bedrijven en kan ik hen ontzorgen.

Dit jaar heb ik besloten mijn eigen bedrijf op te starten.

WvR Camera Security is gevestigd in Mariaheide en is voornamelijk actief in de regio Veghel – Uden, maar verricht ook veel werkzaamheden in de omgeving van de gemeente Overbetuwe. Wij staan voor een professioneel advies en kwalitatieve implementatie met een persoonlijke benadering.