Advisering

Het belangrijkste aspect bij camera beveiliging is advisering.  Een gedegen risicoanalyse met daaropvolgend de juiste maatregelen om het gewenste effect te realiseren. Dit in combinatie met de wensen van de klant. 

Gezien de opgebouwde werkervaring weten wij waar de zwakke plekken van uw woning of bedrijf zitten. Deze zwakke plekken wilt u uiteraard goed in beeld hebben, want hier loopt u het meeste risico. U kunt er ook voor kiezen om zicht te hebben op uw meest waardevolle goederen. WvR Camera Security helpt u om dit deskundig in beeld te krijgen.  

WvR Camera Security werkt alleen met kwalitatief zeer goede beveiligingscamera’s voor de beste prijs, aangepast op uw situatie.  Daarbij is de positie van de camera zeer belangrijk (licht, hoogte, hoek, etc), maar ook de functionaliteiten van de camera.  

We willen uiteraard wel dat u mensen en voertuigen kunt herkennen en identificeren! Er zijn verschillende soorten camera’s (dome, bullet, IR, PTZ, etc). Afhankelijk van de locatie en de wens van de klant, zal het type camera worden bepaald. Dit om een perfect beeld te realiseren met een vakkundige afwerking. U kunt live meekijken via de mobiele telefoon/tablet, maar ook kunt u de opgenomen beelden terugkijken op deze manier. 

Camerabeveiliging Veghel Uden